Aava Rent Oy

Suomen hienoin Saunalautta

Mönkijän vuokrausta Oulussa

Nappaa perään mökkireissulle - samalla auraat mökkitien kätevämmin kuin koskaan! Tai tarvitsetko apuria risusavottaan tai metsätöihin? Kahdelle rekisteröity mönkijä on verraton apu ja ilo moneen tilanteeseen!

Vuokraa meiltä uusi Can-Am Outlander T3 mönkijä käyttöösi. Mönkijä noudetaan valmiiksi peräkärryyn pakattuna, tankki täynnä! Ei muuta kuin mukavia ajohetkiä! Mönkijämme on kahdelle rekisteröity, joten ei tarvitse yksin ajella!

Katso onko varauskalenterissa tilaa, ja jätä varaus varauslomakkeella! Tai soita ja varataan sinulle sopivin ajankohta. Helpoksi tehty vuokraus on kaiken alku onnistuneelle reissulle!

Hinnasto

150 € / vrk, la-su: 160€ / vrk
280€ / 2vrk, vkl: 300€ / vkl
700 € / viikko, Lisäpäivät 90 €

Hinta sis. kuompuperäkärryn, jolla mönkijä kulkeutuu kätevästi ajopaikalle!
Hinnat sis. alv 24%

Lisäoptiot

Puskulevy lumitöihin: 20€

Lisätietoa

  • Can-Am Outlander 450 L Max
  • Rekisteröity kahdelle henkilölle
  • Sähköstartti
  • neliveto/takaveto valinta napilla
  • Vinssi
  • Vetokoukku
  • Traktorimönkijällä saa ajaa tiellä B ja T ajokorteilla

Oletko harkinnut mönkijän hankintaa, mutta et tiedä millainen olisi toimiva tarpeeseesi? Vuokraa tästä mönkijä viikoksi tai viikonlopuksi, jonka jälkeen olet viisaampi!

Huomaa, että mikäli käyttö on satunnaista, mönkijän vuokraaminen voi olla järkevämpää, ja ennen kaikkea huomattavasti edullisempaa kuin omistaminen. Huoltaminen ja kunnostaminen vie aikaa ja rahaa, jota vuokrauksessa ei tarvitse huolehtia. Voit ajaa aina uudella mönkijällä, jossa huollot ja kunnostukset ovat tehty ikään kuin puolestasi. Me vuokraamme erittäinen laadukasta Can-am Outlander MAX 450m3 T3 traktorimönkijää, jolla työnnät lumet pihalta tai mökiltä, tai vuokraat muuten huviajeluun.